Pecha Kucha Parkeerbeheer Congres

Pecha Kucha Parkeerbeheer Congres

Tijdens een pecha kucha sessieronde op het Parkeerbeheer Congres geven verschillende startups een korte pitch. Geen promoverhaal waarom ze zo goed zijn, wél een verhaal waarom er gestart is met de startup.

Jeroen Steenbakkers (Argaleo) 
Argaleo ontwikkelt en verkoopt ICT services, applicaties en support voor bedrijven en overheid. De focus ligt hierbij op het Omgevingsdomein, Mobiliteit en Vastgoed. "Het is onze missie om uit data waarde te creëren voor onze klanten en gebruikers. Economische waarde en maatschappelijke waarde", zo zegt Jeroen Steenbakkers. "Dit doen wij in de vorm van online “Digital Twin” oplossingen die de juiste inzichten geven. Denk bijvoorbeeld aan de real-time visualisatie en monitoring van parkeerdata in een 3D webviewer."

Herman Kok (Shign) 
Shign is een data science bedrijf dat organisaties helpt de werk- en leefomgeving te verbeteren op basis van onderzoekdata. "We voeren hiertoe impactstudies uit naar de invloed van de omgeving op de mens. Met behulp van interactieve technologie meten we real-time de gebruikersbeleving voor een langere periode", vertelt Herman Kok. "We analyseren en modeleren deze data met de huidige wetenschapsstandaarden, en tonen uiteindelijk aan in hoeverre de omgeving mensen positief beïnvloedt dan wel hindert. Dit geeft inzage in de leverage points om heel gericht de werk- en leefomgeving te verbeteren."

Paul Bloemen (Toogethr)
Een platform om het woon-werkverkeer slimmer te regelen. Dat is het idee achter de nieuwe toepassing Toogethr. “Bedrijven hoeven niet te investeren in parkeerplaatsen als ze onze slimme oplossing gebruiken”, zo zegt Paul Bloemen van Toogethr. Het bedrijf biedt mobiliteits- en parkeeroplossing die op basis van slimme technologie bijdragen aan een schonere wereld voor de nieuwe generatie reizigers. Toogethr is een slim en innovatief netwerk, waarin steeds wordt aangestuurd op verbetering.

Heb jij je al aangemeld?

We hebben een breed programma samengesteld voor het Parkeerbeheer Congres. Bekijk het hele programma en meld je aan voor het congres.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven