Partners

 • Agendum

  Agendum

  Agendum levert oplossingen voor een beter, efficiƫnter en meer renderend handhaafproces. Voor alle stappen in dit proces - planning, uitvoering, rapportage en bijsturing - bouwen en verbinden we de nodige (informatie)systemen.
 • Brickyard

  Brickyard

  Brickyard is een software-ontwikkelbedrijf gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen en expert in data combineren en vertalen naar inzichten.
 • Arvoo

  Arvoo

  Arvoo is een onafhankelijk ingenieursbureau voor apparatuur voor het automatisch lezen van kentekens (ANPR). ARVOO werkt continue aan het creƫren van innovatieve producten voor onder andere de verkeers- en mobiliteitswereld. Een laatste ontwikkeling is het Scan Genius ANPR systeem: het krachtigste, kleinste en meest flexibele mobiele ANPR systeem ter wereld.
 • Centric

  Centric

  Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten.